Vanille muffins

Luftig og fast lille sag

Vanille muffins

Ret Kage
Antal 24 stk

Ingredienser
  

  • 150 g smør stuetemperatur
  • 400 g sukker
  • 3 æg
  • 370 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 dl surmælks produkt ymer, tykmælk, cremefraiche, neutral yoghurt

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader ved almindelig ovn og sæt 24 muffin forme på en plade
  • Smør, sukker og vanille piskes godt sammen
  • Tilsæt 1 æg af gangen og pisk det godt inden det næste æg tilsættes
  • Bland mel, bagepulver og salt i en skål for sig
  • Tilsæt skiftevis mel blandingen og surmælksprodukt af et par gange og pisk det forsigtigt ind i dejen
  • Fyld papirsformene ca. 2/3 dele med dej
  • Kagerne bages i 15-18 minutter, tjek med en kødnål for at tjekke at de er færdige
  • Afkøl kagerne helt inden de pyntes og serveres

Noter

Kagerne kan pyntes med nærmest alt. Frosting, mousse eller bare spises som de er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering