Om mig

Med fare for at det her ender i en gang navlepilleri, så prøver jeg lige alligevel

Hej, jeg hedder Lisbet og jeg er begyndt at bage for at skabe et frirum til mig selv. Med 2 små børn har jeg erfaret hvor vigtigt det er at have et frirum hvor jeg bare har kunnet være mig selv og lave noget lækkert til mig selv og dem jeg holder af.

Det er begyndt at gribe om sig, men jeg er altså ret vild med det selv om baby kiloerne er begyndt at snige sig tilbage – men det må jeg tage mig af senere, for lige nu er mit fokus at bage noget lækkert hver uge.

Jeg er gift med Poul og mor til to dejlige og meget aktive drenge, den ene er stor fan af at pynte kager med en masse krymmel og farver og den anden syntes bare det er fedt at smøre leverpostej ud over det hele…

Min hjemmeside har haft mange forskellige formål, alt fra portfolio af mine brudekjoler og andet skrædderarbejde, til kreative projekter og til nu – min bage blog. Jeg indrømmer gerne at jeg hverken er mesterbager eller konditor, men jeg har lysten til at bage og med den kommer man langt. Jeg vil gerne blive bedre til at pynte kager og udvikle opskrifter, men det er overskuddet ikke til lige nu – måske senere.

Men for nu – er min hjemmeside mest for min egen skyld og en måde for mig at visualisere hvor meget jeg bager, hvad der lykkes og hvorfor min vægt ikke går ned af. Badevægten er iøvrigt fikset, for det er ikke vigtigt hvad tallene siger, det vigtigste er følelsen indeni.