Rabarber likør

Jeg er ikke vild med alkohol, men sidste sommer blev jeg introduceret til rabarber likør og det er blevet min lille yndlings sommer ting. Det er så nemt at lave selv, det sværeste er at være tålmodig og vente på likøren er klar til brug.

Rabarber likør

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 days

Ingredienser
  

  • 250 g rabarber
  • 250 g rørsukker
  • 350 ml vodka smags neutral
  • 1 vaniljestang

Sådan gør du
 

  • Rabarber stæres i tynde skiver og puttes i en glas beholder med stor åbning og låg, her er sylteglas med patent låg ret geniale
  • Sukker og vanilje kommes i sammen med vodka
  • Sæt låget godt på og ryst glasset et par gange om dagen til sukkeret er opløst
  • Lad stå ca 25 dage inden det hele filtreres og hældes på pinlig rene flasker

Noter

Opbevares køligt og mørk. Især mørkt er vigtigt for at bevare den smukke farve

En skøn lille sommer drink skal du ikke snydes for.

En god sjat likør, danskvand, isterninger og lime saft – det kan næsten få skyerne til at forsvinde fra en grå himmel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering