Luftig og fast lille sag
Vanille muffins
Ingredienser
- 150 g smør stuetemperatur
- 400 g sukker
- 3 æg
- 370 g mel
- 2 tsk bagepulver
- 1/4 tsk salt
- 2 tsk vaniljesukker
- 3 dl surmælks produkt ymer, tykmælk, cremefraiche, neutral yoghurt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader ved almindelig ovn og sæt 24 muffin forme på en plade
- Smør, sukker og vanille piskes godt sammen
- Tilsæt 1 æg af gangen og pisk det godt inden det næste æg tilsættes
- Bland mel, bagepulver og salt i en skål for sig
- Tilsæt skiftevis mel blandingen og surmælksprodukt af et par gange og pisk det forsigtigt ind i dejen
- Fyld papirsformene ca. 2/3 dele med dej
- Kagerne bages i 15-18 minutter, tjek med en kødnål for at tjekke at de er færdige
- Afkøl kagerne helt inden de pyntes og serveres
Noter
Kagerne kan pyntes med nærmest alt. Frosting, mousse eller bare spises som de er.
Seneste kommentarer