Hvidløgs smør/skum

Hvidløgssmør

Så blød, så cremet, så helt uimodståelig!
Ret Mad
Antal 15 personer

Ingredienser
  

  • 500 g lurpak smør den i folie
  • 250 g philadelphia, neutral
  • Hvidløg og/eller krydderurter efter smag og temperament

Sådan gør du
 

  • Vask krydderurterne – de skal være pinglig rene
  • Smører piskes i 30 min til det bliver helt skum agtig
  • Tilsæt flødeost og rør det sammen
  • Hvidløg og/eller krydderurter røres i
  • I fryseren med det hele- del evnt portionen i mindre bøtter Smørret røres op efter frost, inden servering
  • Smørret kan også sprøjtes ud med tyl i små toppe i portions størrelse. Så er det nemt lige at have lidt lækkert og fint ovenpå en lækker bøf

Noter

Og så er det frem med lækkert brød eller bagte kartofler- velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering