Krymmel

Krymmel i lange baner

Krymmel

Krymmel er dyrt i store mængder, men det er egentlig nemt at lave selv- det tager lidt tid og rolige hænder, men det er det værd
Ret Kage

Ingredienser
  

  • 1 bæger pastu. æggehvide
  • 165 g flormelis eller til konsistensen er som sej glasur.
  • pastafarve frugtfarve kan bruges men indeholder mere vand
  • smag, essens hvis du syntes det kunne være sjovt

Sådan gør du
 

  • Hvis du bruger frugtfarve og/eller smags essens skal mængden af flormelis øges, da det indeholder mere vand end pastafarve
  • Bland æggehvide med flormelis til du har en sej glasur der ikke lige løber væk
  • Del glasuren i flere skåle hvis du ønsker flere farver/smag af samme portion Glasuren farves og evnt. tilsættes smag
  • Fyld det i en sprøjtepose, klip et lille hul og så er det bare igang med at lave tynde striber af glasur Der er til 3-5 plader krymmel sæt efter hvor tæt du laver striberne.
  • Pladerne kan du lade stå på bordet og tørre i en halv dag eller tørre dem i ovnen ved 75 grader i 30-40min.
  • Når krymmel stængerne er tørre, knuses de til passende krymmel størrelse. Opbevar krymlet i en lufttæt beholder, så kan det holde sig laaang tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering