Sådan nogle små lækre nogle… Bløde, søde og lidt snaskede indeni

Jeg ville egentlig hente fastelavnsboller med flødeskum hos bageren, men yndlings barsels buddy mente at vi skulle bage i stedet for. Og som sagt så gjort. Her finder du opskriften på mine nemme og lækre fastelavnsboller
Instruktioner
- Smørret smuldres ud i melet sammen med salt og sukker
- Gæret opløses i den lune mælk og kommet i mel blandingen
- Ælt dejen til en glat og smidig dej Lad dejen hæve 45 min
- Begynd på kage cremen nu
- Dejen deles i 4 og rulles ud til en firkant, der deles i 4 Dejen fyldes med 1 spsk kagecreme, marmelade, chokolade, remonce eller hvad du lige har lyst til
- Form bollerne ved at tage hvert hjørne og saml og derefter de 4 nye hjørner. Placeres med lukningen ned ad
- Lad bollerne hæve ca 1 time et lunt sted
- Bollerne bages ved 200 grader ved varmluft i 10-12 min
- Lad bollerne køle af på en rist inden der dekoreres med glasur
Kage creme
- Hæld mælken i en lille gryde sammen med sukker og vanille Maizena sies ned i mælken for at undgå klumper Tilsæt æg og vanille
- Det hele piskes sammen og varmes op under konstant piskning Kagecremen skal koge et par minuter for at fjerne maizena smagen og få cremen til at tykne og sætte sig
- Når cremen er kogt tages den af varmen og stilles til afkøling med et stykke film helt nede i cremen for at undgå den trækker skind
Eneste problem med denne opskrift er at der er for lidt – de forsvandt helt af sig selv inden kaffen er løbet igennem maskinen
