Selv om ingen af os har fødselsdag, så må der gerne bages bløde fødselsdags boller
Vores fantastiske sundhedsplejerske gav mig denne skønne opskrift på bløde, luftige fødselsdagboller. Den er for god at holde for sig selv. Prøv den, det bliver ren børnefødselsdag med flag og varm kakao med flødeskum.
I dag var mindste barnet så sød at sove uden at skulle være i mine arme, så jeg skyndte mig at afprøve denne opskrift. Den har bestemt ikke skuffet mig! Det bedste er at den ikke skal æltes, så der er minimal oprydning bagefter og den store på 2,5 år kan også være med.
De blødeste fødselsdags boller
Ingredienser
- 3 dl mælk
- 50 g smør eller margerine
- 2 æg
- 50 g sukker
- 50 g gær
- 1 tsk salt
- 500 g mel
Sådan gør du
- Opløs gæret i den lune mælk og bland resten i Rør det sammen til en jævn dej, dejen er meget våd og klistret
- Sæt bollerne på bageplade med skeer
- Lad hæve 10 min
- Bages ved 200 grader i ca 12 min
Så er det bare frem med den varme kakao og flødeskummet!
Seneste kommentarer