En god chokoladekage med glasur er altid en god ide – også i dag.
Og denne her holder sig lækker i 3 dage. Ældste barnet som elsker at pynte kager med krymmel, var kommer i seng da kagen var kold nok til at pynte så derfor mangler krymmel mængden på denne kage.
Forberedelses tid | 15 Min |
Ventetid | 30 Min |
Antal personer |
Personer
|
|
|
Instruktioner
Kagen
- Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med kakao, det hjælper til at der ikke kommer kakao klumper i dejen
- Sigt resten af de tørre ingredienser sammen i en skål
- Tilsæt æg, smør og vand og pisk det hele sammen til en jævn dej uden klumper
- Hæld dejen i en bradepande ca 20*30
- Bag kagen på den næst nederste rille i ovnen i cirka 30 minutter ved 170 grader. Kagen må ikke bages for meget, da den gerne må være lidt klæg i midten så den ikke smuldrer
- Lad kagen køle af i formen, på en rist
Glasur
- Varm forsigtigt mælken i en lille gryde. Den skal ikke koge
- Si de tørre ingredienser sammen i en skål
- Bland alle ingredienserne sammen med den varme mælk, så glasuren bliver tyk og blank
- Smør glasuren på kagen, når kagen er kølet helt af
Recipe Notes
Frys kagen uden glasur, så har du altid en hurtig kage til gæster.
Kagen kan sagtens bages i muffin forme, så reguleres tiden til 25 min ca. men tjek dem lige undervejs med en kødnål