23/52 – Kokos toppe

De et så nemme at lave men de smager så godt!

Jeg har brugt en rest mandelmel i stedet for marcipan- men marcipan er altså bedst syntes jeg.

Kokos toppe

Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Kage
Antal 10

Ingredienser
  

  • 100 g kokosmel
  • 1 æg stort
  • 80 g rørsukker
  • 25 g marcipan eller mandelmel

Sådan gør du
 

  • Marcipanen rives på rivejern
  • Det hele blandes godt sammen og stilles på køl i minimum en time så massen bliver mere samlet
  • Form massen til kugler, husk at mas dejen godt sammen
  • Eller brug en citrus presser som her til at lave ens form og størrelse Eller en måleske i spiseske størrelse
  • Bages ved 175 grader i 12-15 min til de er gyldne i kanterne
  • Når toppene er kølet af på rist, kan de dyppes i smeltet chokolade

God fornøjelse og husk lige at pynt med smeltet chokolade- jeg glemte det desværre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering