10/52 – Franskbrød- ude af form

Jeg er ikke i form, så det blev mine franskbrød heller ikke, men det kommer de næste gang.

Jeg er ret godt tilfreds med resultatet, det er første gang jeg har brugt en rørremaskine så det skulle jeg også lige vende mig til, men alt i alt nogle gode brød.

Hvad er der bedre end lunt brød med smør?

Franskbrød

Ret Brød
Antal 2 stk

Ingredienser
  

  • 0,5 l mælk
  • 25 g margarine
  • 1 pk gær
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 900 g mel

Sådan gør du
 

  • Opløs gær i lunken mælk
  • Tilsæt sukker, salt og margarine
  • Tilsæt melet – start med 800g og ælt det sidste i
  • Lad dejen hæve ½-1 time
  • Form 2 brød og sæt dem til hævning igen i ca ½ time
  • Bages ved 180 grader i 25-30 min
  • Lad brødene køle af på en rist

Men hvis de fik lav at bage i en form ville det hjælpe på udseendet, men rund er jo også en form- ik!? Og det siges jo også at det ikke er udseendet der tæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering