Tal til kager og andre projekter

Jeg er ikke så rutineret i at skære smukke runde former i kager, så jeg holder mig til kanter og lige linjer.

Jeg bruger de her tal til kager. Tallene printes hver for sig på A4 papir, og så kan der lige være to tal på en bradepande fra ovnen- win win. Og resterne som skæres væk gemmer du selvfølgelig til romkugler.

Her under er tallene 0-9, så burde det være muligt at sammensætte lige det tal du mangler, til din egen tal skabelon.

Nummer 0

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Nummer 5

Nummer 6

Nummer 7

Nummer 8

Nummer 9

Talkager har været et bagt emne længe, men jeg syntes det har været svært at finde nogle pæne tal der også er til at skære ud for en knap så erfaren kage skærer, så jeg har lavet mine egne, jeg håber du får glæde af dem.

Jeg vil blive så glad hvis du vil kommentere med hvad du syntes om dem, hvad du har lavet med dem og måske dele et billede af dit resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.