33/52 – Pavlova

Sådan en lækker sky af sukker og kærlighed!

Det er virkelig et hit og især med gode venner i godt vejr!

Min pavlova startede med 5 æggehvider, ca 160g mener jeg, de blev pisket skummende og fik derefter selskab af 320g sukker sådan lidt efter lidt – gæsterne kommer jo heller ikke ind af døren på en gang, vel?

Piske piske piske, også på et stykke bagepapir en en flot cirkel, okay, jeg havde tegnet en cirkel på bagsiden af papiret for at få en pæn og jævn form.

Ind i ovnen og hygge ved 100 grader i en time, så blev der sagt gadnat og ovnen blev slukket og døren forblev lukket.

Næste morgen stod jeg op til en flot hvid sky i ovnen. Den blev pakket sammen med min hjemmekogte kagecreme, ja det tog lige et ekstra forsøg, mere om det en anden dag, nogle bær, lidt fløde også afsted!

Nogle gange kræver tingene bare et ekstra forsøg…

Pavlovaen blev fyldt med kage creme blandet med lidt flødeskum og pyntet med friske bær.

Det er en dejlig nem dessert/kage som ser ud af meget men fylder så lidt i maven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.