Kokos toppe

De her bliver klistrede inden i. Jeg er nemlig ikke tilhænger af tørre kokostoppe

Kokos toppe

Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Kage
Antal 10

Ingredienser
  

  • 100 g kokosmel
  • 1 æg stort
  • 80 g rørsukker
  • 25 g marcipan eller mandelmel

Sådan gør du
 

  • Marcipanen rives på rivejern
  • Det hele blandes godt sammen og stilles på køl i minimum en time så massen bliver mere samlet
  • Form massen til kugler, husk at mas dejen godt sammen
  • Eller brug en citrus presser som her til at lave ens form og størrelse Eller en måleske i spiseske størrelse
  • Bages ved 175 grader i 12-15 min til de er gyldne i kanterne
  • Når toppene er kølet af på rist, kan de dyppes i smeltet chokolade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering