Kanelkage

Kanelkage

Ret Kage

Ingredienser
  

Kagen

  • 125 g margarine
  • 400 g sukker
  • 400 g mel
  • 4 tsk kanel
  • 2 tsk natron
  • 5 dl kærnemælk

Glasur

  • 50 g margarine
  • 250 g flormelis
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 spsk kakao pulver
  • 4 spsk stærk kaffe

Sådan gør du
 

Kagen

  • Sukker og smør piskes sammen
  • Tilsæt kærnemælken
  • Tilsæt de sidste ingredienser og rør det hele sammen til en jævn dej
  • Bages ved 200grader i ca 30 min

Glasur

  • Det hele smeltes sammen i en gryde og hældes over den afkølede kage

Noter

Kærmemælk kan fint skiftes ud med neutral yoghurt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering