Anden kage blev bagt dagen efter den første, men det er min leg og derfor også mine regler.
Det blev til chokolade muffins med ældste arving. Som er en dygtig håndmixer-holder og piskeris-slikker. Opskriften finder du her under, dog sprang vi smørcremen over og pyntede med glasur og krymmel i rigelig mængde.
Chokolade muffins med frosting
Ingredienser
Muffins
- 250 g mel
- 225 g sukker
- 1 tsk natron
- 100 g hakket chokolade
- 1 tsk vanille sukker
- 50 g kakao pulver
- 1 æg
- 1,5 dl mælk
- 2,5 dl neutral yoghurt cremefraiche eller lignende
- 100 g smeltet smør
Frosting
- 250 g smør blødt, ikke smeltet
- 375 g flormelis
- 55 g kakao pulver
- list salt
- 1 tsk vanille ekstrat
- 2 spsk mælk eller kaffe
Sådan gør du
Muffins
- Alle tørre ingredienser blandes i en skål
- Alle våde ingredienser blandes i en skål
- Det hele blandes sammen til en jævn masse og kommes i muffinforme, der fyldes 2/3
- Bages 15-18 min ved 200 grader
- Kagerne er super gode dagen efter og de kan sagtens fryses og holder smag og form.
Frosting
- Det hele piskes sammen i maskine til det er let og luftigt og puttes på de helt afkølede kager med sprøjtepose og tyl.
Noter
Disse muffins er meget egnede til at fryse ned, så det er nemt lige at hive et par stykker op når kage trangen rammen
Guide til krymlet finder du HER
Seneste kommentarer