Elsker at hade… Drømmekage

Der er de kager man elsker og de kager man hader. Også er der dem man elsker at hade. Sådan har jeg det med drømmekage. Jeg kan ikke udstå den kedelige bund og klistrede hvinene søde topping. Det er ikke en kage jeg frivilligt bager. Men når så mange elsker den, så må den jo kunne noget- bare ikke for mig.

Drømmekage har jeg hørt rygter om kan laves med bacon topping, det lyder jo festligt! Men jeg tænker bare… den bacon kunne bruges bedre end på den frygtelige kage.

Men så er det jo godt at det finden “Den der du ved nok”, kaffe kagen, klassens time, ja kært barn har mange navne. Det er nok min yndlings bradepandekage. Ja den minder om drømmekage i sammensætning, men alt bliver bedre med kakao.

Her er opskriften på min “Den der du ved nok”. Opskriften er fra min mors store håndskrevne opskriftbog og den kunne godt bruge en opdatering på smagen, men jeg har et blødt punkt for gamle støvede opskrifter og derfor er den ikke lavet om- endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.