Chokolade rugbrøds boller

Vi manglede lidt lækkert til madpakken til ældste arvingen så det ikke blev figenstænger og kiks det hele.

Jeg faldt over denne opskrift som selvfølgelig skulle afprøves.

Men som så mange gange før, så blev opskriften ikke fulgt til punkt og prikke.

Jeg brugte yoghurt i stedet for kvark, for hvem har lige en sjat kvark i køleskabet?

En håndfuld tørrede tranebær kom også i og siruppen blev den almindelige lyse en på plast flaske for jeg var løbet tør for malt sirup – det tænker jeg ellers vil passe godt til.

Det er en ret nem og ligetil opskrift, dejen er meget våd og klistret så glem alt om fine jævne boller. Du kan glatte dem lidt, hvis du tager vand på fingrene og forsigtig former dejen på pladen.

Jeg havde håbet de hævede lidt mere op for syns skyld, men det smager godt og er allerede godkendt af drengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.