Makron muffins, efter mormors opskrift

Du skal ikke tænke på sukker indholdet i disse kager, du skal bare nyde den sprøde top og bløde midte.

Makron muffins

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Kage
Antal 30 stk

Ingredienser
  

  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 125 g makroner knuste
  • 125 g mel
  • 125 g smør smeltet
  • 0,5 spsk mandelessens

Sådan gør du
 

  • Smelt smørret Kom makronerne i en frysepose og knus dem med en kagerulle eller noget andet tungt
  • Æg og sukker piskes sammen . Tilsæt mandelessens
  • Tilsæt de knuste makroner og rør det sammen.
  • Tilsæt smørret og bland det hele godt sammen
  • Jeg puttede dejen i fryseposen der blev brugt til at knuse makronerne, det gjorde det nemmere at fordele dejen i papirformene
  • Bages i papirforme i ca 10 min ved 200 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering