Knækbrød / kiks
Knækbrød eller kiks- alt efter størrelsen.
Opskriften passer til to bageplader.
Brug de kerner og frø du kan lide.
Ingredienser
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl sesamfrø
- 2 dl havregryn
- 1 dl spelt flager
- 1,5 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 2 spsk loppefrøskaller
- 2,5 dl hvedemel
- 1 1/2 dl rapsolie
- 2 dl vand
Sådan gør du
- Blandes godt sammen med en dejskraber
- Del dejen i to, rul ud mellem to stykker bagepapir og skær i passene størrelser med en pizzaskærer
- Bages ved 190grader i 15-19 min alt efter ovnen
- De er færdige når de er lysebrune i kanten
- Lad dem køle af på rist og “knæk” dem. Kan opbevares i lufttæt beholde
Noter
Loppefrøskallerne kan sagtens undlades
Seneste kommentarer