Jeg havde først bagt en flytte kage til nogle dejlige mennesker, men at aflevere en kage jeg havde skåret i, syntes jeg ikke jeg kunne, så den blev afleveret uden at være prøvesmagt.
Det var Poul ikke helt tilfreds med, så igang igen- men denne gang kun 1/4 af portionen, for så kunne jeg også afprøve min nye springform på kun 16 cm i diameter- og jeg er allerede stor fan!
Og her kommer en alu bradepande virkelig til din anvendelse, ved at kunne kasseres bagefter. Jeg lavede halv portion og det passede rigtig fint i formen.
Men opskriften kommer her- God fornøjelse. Jeg har brugt neutral yoghurt i stedet for kærnemælk og det fungerer rigtig godt!
Kanelkage
Ingredienser
Kagen
- 125 g margarine
- 400 g sukker
- 400 g mel
- 4 tsk kanel
- 2 tsk natron
- 5 dl kærnemælk
Glasur
- 50 g margarine
- 250 g flormelis
- 2 tsk vanillesukker
- 1 spsk kakao pulver
- 4 spsk stærk kaffe
Sådan gør du
Kagen
- Sukker og smør piskes sammen
- Tilsæt kærnemælken
- Tilsæt de sidste ingredienser og rør det hele sammen til en jævn dej
- Bages ved 200grader i ca 30 min
Glasur
- Det hele smeltes sammen i en gryde og hældes over den afkølede kage
Noter
Kærmemælk kan fint skiftes ud med neutral yoghurt
Seneste kommentarer