Krymmel i lange baner
Krymmel
Krymmel er dyrt i store mængder, men det er egentlig nemt at lave selv- det tager lidt tid og rolige hænder, men det er det værd
Ingredienser
- 1 bæger pastu. æggehvide
- 165 g flormelis eller til konsistensen er som sej glasur.
- pastafarve frugtfarve kan bruges men indeholder mere vand
- smag, essens hvis du syntes det kunne være sjovt
Sådan gør du
- Hvis du bruger frugtfarve og/eller smags essens skal mængden af flormelis øges, da det indeholder mere vand end pastafarve
- Bland æggehvide med flormelis til du har en sej glasur der ikke lige løber væk
- Del glasuren i flere skåle hvis du ønsker flere farver/smag af samme portion Glasuren farves og evnt. tilsættes smag
- Fyld det i en sprøjtepose, klip et lille hul og så er det bare igang med at lave tynde striber af glasur Der er til 3-5 plader krymmel sæt efter hvor tæt du laver striberne.
- Pladerne kan du lade stå på bordet og tørre i en halv dag eller tørre dem i ovnen ved 75 grader i 30-40min.
- Når krymmel stængerne er tørre, knuses de til passende krymmel størrelse. Opbevar krymlet i en lufttæt beholder, så kan det holde sig laaang tid
Seneste kommentarer