18+19+20/52 – lidt gengangere

Det er faktisk ikke så let at lade være med at bage en kage igen, når den første smagte godt.

Derfor er bagning nr 18, 19 og 20 gengangere.

Nr 18 blev Den der du ved nok til oldemor som du finder her.

Nr 19 blev fastelavnsboller med glasur og rigelig mængde farvet krymmel – det var jo “børne fødselsdag” for katten og Elliot på 3 år vil så gerne pynte med krymmel.

Nr 20 blev rugbrød, denne gang blev kernerne fordelt mellem knækkede hvede kerner der havde stået i blød i 1 dl vand, hørfrø og solsikke kerner. Denne kombination er indtil videre vinderen her hjemme.

Og opskriften er igen denne fra Tina.

Så jeg bager stadig. Og nej jeg er ikke super mor med mega meget overskud. Jeg har faktisk utrolig lidt overskud, men at have mit lille fri rum hvor jeg bager giver mig energi og overskud til at klare hverdagen igen. Jeg kan faktisk mærke når der er gået for lang tid imellem jeg bager, der mangler jeg mit frirum og tiden der kun er min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.