Nu er det sommerferie lige om lidt, men vi tager nu ofte på småture uden nogen særlig grund.
Ældste arvingen elsker at have madpakke med og tage på tur, så i går gik jeg igang med pølsehorn.
Der findes et utal af opskrifter, meninger og erfaringer. Jeg fandt en opskrift der hed verdens bedste pølsehorn så de måtte jo være gode- håbede jeg.
Og ved du hvad!? De skuffede bestemt ikke! Der er nogle ting jeg nok vil ændre til en anden gang, men det er jo det skønne ved at bage selv, for så ændrer jeg det jo bare.
Opskriften er her fra. Så kig lige over på den side og følg opskriften så meget som din tålmodighed kan være med.
Dog vil jeg til en anden gang putte mere salt i og noget groft med eller revne gulerødder.
Brødet er ultra blødt og luftig også dagen efter.
Jeg lavede 32 horn, hvor de 18 blev med pølser og de sidste fik en the ske fuld chokolade dråber i. Nøj det er godt!
Dejen har en lidt anden fremgangsmåde og hæve sted end jeg plejer at bruge, men det er ikke sidste gang at jeg har dejen til at hæve i ovnen!
Sådan en hævning gør altså noget godt ved sjælen, stå og pille i dej der er blevet så luftig. Ja jeg er nok et lille barn på det punkt, men jeg hygger mig!
God tur med pølsehorn og horn fyldt med hvad du lige har i nærheden.
Seneste kommentarer