21/52 – Københavner stang, nu som kage

Ej hvor blev den god!

Det er en af dem det skal have kryds og stjerner i bogen. Bunden er meget bedre end en traditionel kiksebund fra cheesecake og mousserne er lette og luftige.

Anasassen giver en lækker syrlig smag som fungerer godt til fløden og vaniljen. Det er virkelig en ispind i kage form, plus en lækker bund.

Opskriften har jeg fundet her og jeg har næsten fulgt den til punkt og prikke, for jeg kan altså ikke finde ud af at følge en opskrift.

Siden blev ikke så pæn som den sikkert kunne blive, men nu blev den også samlet i en springform uden kageplast, vatterpas eller fine støberinge. Men hva…

Efter vi har fået et stykke eller to hver står der nu en sulten packman i vores køleskab… Den må hellere blive til en halvmåne snarest.

Bunden skal jeg forsøge mig med i en anden sammenhæng- det kan kun blive godt!

2 kommentarer

  1. Jeg vil så gerne prøve at lave denne københavnerstang cheesecake, men kan ikke bruge linket. Har du et andet link man kan bruge? På forhånd tak 🙂

    • Hej Nina
      Det har jeg desværre ikke. Det ser ud til at hende hjemmesiden er lukket… jeg tror ikke jeg kan hjælpe desværre.

Skriv et svar til Lisbet Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.