Smørret smuldres ud i melet sammen med salt og sukker
Gæret opløses i den lune mælk og kommes i mel blandingen sammen med de øvrige ingredienser
Ælt dejen til en glat og smidig dejLad dejen hæve 45 min
Begynd på kage cremen nu
Dejen deles i 4 og rulles ud til en firkant, der deles i 4Dejen fyldes med 1 spsk kagecreme, marmelade, chokolade, remonce eller hvad du lige har lyst til
Form bollerne ved at tage hvert hjørne og saml og derefter de 4 nye hjørner. Placeres med lukningen ned ad
Lad bollerne hæve ca 1 time et lunt sted
Bollerne bages ved 200 grader ved varmluft i 14-16min
Lad bollerne køle af på en rist inden der dekoreres med glasur
Kage creme
Hæld mælken i en lille gryde sammen med sukker og vanilleMaizena sies ned i mælken for at undgå klumperTilsæt æg og vanilje
Det hele piskes sammen og varmes op under konstant piskningKagecremen skal koge et par minuter for at fjerne maizena smagen og få cremen til at tykne og sætte sig
Når cremen er kogt tages den af varmen og stilles til afkøling med et stykke film helt nede i cremen for at undgå den trækker skind