Go Back

Chokolade muffins med frosting

Ret Kage
Antal 20 stk

Ingredienser
  

Muffins

  • 250 g mel
  • 225 g sukker
  • 1 tsk natron
  • 100 g hakket chokolade
  • 1 tsk vanille sukker
  • 50 g kakao pulver
  • 1 æg
  • 1,5 dl mælk
  • 2,5 dl neutral yoghurt cremefraiche eller lignende
  • 100 g smeltet smør

Frosting

  • 250 g smør blødt, ikke smeltet
  • 375 g flormelis
  • 55 g kakao pulver
  • list salt
  • 1 tsk vanille ekstrat
  • 2 spsk mælk eller kaffe

Sådan gør du
 

Muffins

  • Alle tørre ingredienser blandes i en skål
  • Alle våde ingredienser blandes i en skål
  • Det hele blandes sammen til en jævn masse og kommes i muffinforme, der fyldes 2/3
  • Bages 15-18 min ved 200 grader
  • Kagerne er super gode dagen efter og de kan sagtens fryses og holder smag og form.

Frosting

  • Det hele piskes sammen i maskine til det er let og luftigt og puttes på de helt afkølede kager med sprøjtepose og tyl.

Noter

Disse muffins er meget egnede til at fryse ned, så det er nemt lige at hive et par stykker op når kage trangen rammen