Krymmel
Krymmel er dyrt i store mængder, men det er egentlig nemt at lave selv- det tager lidt tid og rolige hænder, men det er det værd
- 1 bæger pastu. æggehvide
- 165 g flormelis eller til konsistensen er som sej glasur.
- pastafarve frugtfarve kan bruges men indeholder mere vand
- smag, essens hvis du syntes det kunne være sjovt
Hvis du bruger frugtfarve og/eller smags essens skal mængden af flormelis øges, da det indeholder mere vand end pastafarve
Bland æggehvide med flormelis til du har en sej glasur der ikke lige løber væk
Del glasuren i flere skåle hvis du ønsker flere farver/smag af samme portion
Glasuren farves og evnt. tilsættes smag
Fyld det i en sprøjtepose, klip et lille hul og så er det bare igang med at lave tynde striber af glasur
Der er til 3-5 plader krymmel sæt efter hvor tæt du laver striberne.
Pladerne kan du lade stå på bordet og tørre i en halv dag eller tørre dem i ovnen ved 75 grader i 30-40min.
Når krymmel stængerne er tørre, knuses de til passende krymmel størrelse. Opbevar krymlet i en lufttæt beholder, så kan det holde sig laaang tid