Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med kakao, det hjælper til at der ikke kommer kakao klumper i dejen
Sigt resten af de tørre ingredienser sammen i en skål
Tilsæt æg, smør og vand og pisk det hele sammen til en jævn dej uden klumper
Hæld dejen i en bradepande ca 20*30
Bag kagen på den næst nederste rille i ovnen i cirka 30 minutter ved 170 grader. Kagen må ikke bages for meget, da den gerne må være lidt klæg i midten så den ikke smuldrer
Lad kagen køle af i formen, på en rist
Glasur
Varm forsigtigt mælken i en lille gryde. Den skal ikke koge
Si de tørre ingredienser sammen i en skål
Bland alle ingredienserne sammen med den varme mælk, så glasuren bliver tyk og blank
Smør glasuren på kagen, når kagen er kølet helt af
Noter
Frys kagen uden glasur, så har du altid en hurtig kage til gæster.Kagen kan sagtens bages i muffin forme, så reguleres tiden til 25 min ca. men tjek dem lige undervejs med en kødnål