Go Back

Hjertekagen

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 55 minutter
Ret Kage
Antal 8 personer

Ingredienser
  

  • 75 g margarine eller smør, blødt
  • 90 g sukker
  • 2 æg
  • 180 g hvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt nelliker
  • 1 tsk stødt kardemom
  • 1,5 dl mælk

Fyld og pynt

  • 2 dl piskefløde

Sådan gør du
 

  • Margarine og sukker piskes sammen
  • Tilsæt æggene, et af gangen og rør godt i mellem
  • De tørre ingredienser blandes sammen og røres sammen med massen
  • Tilsæt mælk og blandt det hele godt sammen
  • Bages ved 175 grader i 30-35 min i en smurt form
  • Lad kagen køle af og del kagen i to
  • Pisk fløden til skum og smør det imellem bundene og server