Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Hjertekagen
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
35
minutter
min
Samlet tid
55
minutter
min
Ret
Kage
Antal
8
personer
Ingredienser
75
g
margarine
eller smør, blødt
90
g
sukker
2
æg
180
g
hvedemel
1,5
tsk
bagepulver
1
tsk
stødt kanel
1
tsk
stødt nelliker
1
tsk
stødt kardemom
1,5
dl
mælk
Fyld og pynt
2
dl
piskefløde
Sådan gør du
Margarine og sukker piskes sammen
Tilsæt æggene, et af gangen og rør godt i mellem
De tørre ingredienser blandes sammen og røres sammen med massen
Tilsæt mælk og blandt det hele godt sammen
Bages ved 175 grader i 30-35 min i en smurt form
Lad kagen køle af og del kagen i to
Pisk fløden til skum og smør det imellem bundene og server