Jeg bruger den nemme metode
Op i foodprocessoren kommes mel, smør, sukker, vanille og bagepulver. Blend til smørret er fint delt og det hele ligner rasp
i med vandet og blend til dejen begynder at samle sig - og ikke længere!
Hæld dejen ud på bordet og mas den sammen til en klump, dejen skal IKKE æltes!
Så er det tid til en tur på køl i en halv time eller til du er klar til at bage
Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel, til ca. 3 mm tykkelse. Udstik dejen med alt fra glas til cookie cutters eller måske bare lave en kæmpe hindbærsnitte? Husk der skal to dele til hver kage
Læg de udstukne stykker dej på en bageplade med bagepapir og bag dem i 7-8 min. ved 190 grader, til de lige begynder at få farve på kanterne
Halvdelen af bundene smørres med lemon curd, hindbærmarmelade eller hvad du ellers lige kan finde på
Den anden halvdel pyntes med farvet glasur, krymmel, frysetørret hindbær, glimmer og eller måske bare hvid glasur og farvet krymmel
Saml snitterne og lad dem hvile lidt så fyldet kan trække lidt ind i kagerne