Go Back

Knækbrød / kiks

Knækbrød eller kiks- alt efter størrelsen. Opskriften passer til to bageplader. Brug de kerner og frø du kan lide.
Ret Brød

Ingredienser
  

  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl spelt flager
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 2,5 dl hvedemel
  • 1 1/2 dl rapsolie
  • 2 dl vand

Sådan gør du
 

  • Blandes godt sammen med en dejskraber
  • Del dejen i to, rul ud mellem to stykker bagepapir og skær i passene størrelser med en pizzaskærer
  • Bages ved 190grader i 15-19 min alt efter ovnen
  • De er færdige når de er lysebrune i kanten
  • Lad dem køle af på rist og “knæk” dem. Kan opbevares i lufttæt beholde

Noter

Loppefrøskallerne kan sagtens undlades