Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Knækbrød / kiks
Knækbrød eller kiks- alt efter størrelsen. Opskriften passer til to bageplader. Brug de kerner og frø du kan lide.
Udskriv
Pin Recipe
Ret
Brød
Ingredienser
1
dl
hørfrø
1
dl
solsikkekerner
1
dl
sesamfrø
2
dl
havregryn
1
dl
spelt flager
1,5
tsk
salt
1
tsk
bagepulver
2
spsk
loppefrøskaller
2,5
dl
hvedemel
1 1/2
dl
rapsolie
2
dl
vand
Sådan gør du
Blandes godt sammen med en dejskraber
Del dejen i to, rul ud mellem to stykker bagepapir og skær i passene størrelser med en pizzaskærer
Bages ved 190grader i 15-19 min alt efter ovnen
De er færdige når de er lysebrune i kanten
Lad dem køle af på rist og “knæk” dem. Kan opbevares i lufttæt beholde
Noter
Loppefrøskallerne kan sagtens undlades