Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt sukker, salt og olie
Tilsæt melet lidt af gangen til dejen er samlet
Ælt dejen til den bliver smidig
Lad dejen hæve tildækket af film eller en pose i 45 min.
Slå dejen ned og del dejen i 3. Tril hver del til en pølse på ca. 30 cm.
Rul dejen flad
Smør ricotta eller hytteost på dejen i en stribe på midten. Drys med timian
Fold siderne ind mod midten uden at lukke fyldet helt inde
Lad brødene hæve på en bageplade til dobbelt str, det tager nok 30 min
Bag brødet midt i ovnen ved 225 grader i ca 15 min
Noter
Brødet smager bedst når det er lunt. Fyld brødene med lige det du har lyst til.Feta, pesto, soltørrede tomater, oliven ja lige det du har i nærheden.Jeg lave en med ricotta og timian, en med ricotta og frisk basilikum og en med hytteost og røget paprika.