Go Back

Pandekager

Ret Dessert og andet sødt

Ingredienser
  

  • 250 g mel
  • 6 dl mælk
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk vanillesukker
  • 25 g smør eller margarine
  • 2 æg

Sådan gør du
 

  • Pisk æg sammen med salt, sukker og vanille
  • Tilsæt 2-3 dl mælk sammen med melet og pisk dejen jævn og fri for klumper
  • Tilsæt det sidste mælk og pisk godt til dejen igen er jævn
  • Smelt smørret på panden og hæld det i dejen
  • Hæld ca 0,75 dl del på panden og vip panden rundt så dejen fordeler sig på hele panden
  • Steg pandekagerne til de er gyldne på begge sider

Noter

Vanille, kardemomme eller revet appelsinskal kan løfte pandekagerne lidt højere, prøv dig frem og find frem til den smag der passer bedst til dig