Rør gæren ud i det lune vand og tilsæt sukker og salt
Tilføj smør og æg
Tilsæt melet lidt ad gangen så smørret kan arbejdes ud i dejen
Rør og ælt dejen i 10 min til dejen er jævn, og lækker at arbejde med. Dejen skal være blød og klistre lidt
Lad dejen hæve tildækket i ca 45 min
Bland kanel, smør og brun farin allerede nu, så bliver smørret blødt og det er nemmere at blande massen
Ælt dejen let igennem og rul dejen ud på et meldrysset bord til 25*35cm sådan ca
Smør kanelsmørret på dejen, men stop 2 cm fra kanten påden ene lange side
Rul dejen sammen på den lange led
Del rullen i 12 stykker, ca 3 cm bredde
Bag kanelsneglene i en lille bradepande eller springform. Jeg Brugte en grillbakke, 28*18 cm
Bag sneglene i 12-15 min ved 200 grader uden varmluft
Lad kanelsneglene køle af og pynt med glasur