Riv squashen fint, du skal ende med at have 500g eller en halv liter
Pisk sukker og æg sammen
Tilsæt olie og den fint revne squash og bland det sammen
Tilsæt solsikkekerner og rosiner
Bland natron, bagepulver, salt, kanel, vaniljesukker og mel sammen og si det i den våde blanding
Hæld dejen i en springform, bradepande eller hvad du lige vil bage kagen i
Bag kagen ved 175 g i ca. 45 min. Husk at tjekke at kagen er gennembagt inden du taget den ud af ovnen
Bagetiden varierer alt efter hvilken form du vælger og størrelsen på denne
Lad kagen køle helt af inden kagen pyntes med sigtet flormelis, en ostecreme eller det du lige føler for
Glasur/topping
Smørret skal være blødt for ellers kommer der smør klumper i glasuren.
Pisk smør, flormelis og citron med håndmikser eller i røremaskine, 5 min er nok ikke helt ved siden af
Når blandingen er helt glat og jævn, tilsættes Philadelphia og der piskes kun lige til blandingen igen er jævn og glat
Jeg puttede glasuren i en sprøjtepose med stjernetyl og smed det i køleskabet et par timer så det kunne sætte sig. Glasuren kan også bare smøres på den afkølede kage med det samme
Noter
Rosinerne kan sagtens undlades hvis i ikke er til rosiner i kager. Prøv evnt at skifte solsikkekernerne ud med hakkede valnødder eller hasselnødder.