Tænd ovnen på 175 grader, og beklæd et fad med bagepapir (20x20cm)
Rør smør og kakaopulver sammen i en gryde ved lav varme, til smørret er smeltet og dejen er blank og uden klumper
Tag gryden af varmen, og tilsæt farin, æg, mælk og vanilje i, til det kun lige er blandet sammen
Fordel dejen jævnt i fadet
Bages i 25-30 minutter, eller til du kan stikke en kødnål i dejen, uden at dejen hænger ved
Tag kagen ud af ovnen, og drys et jævnt lag af skumfiduser, hakkede nødder og chokolade over. Bland det lidt sammen på kagen
Tilbage i ovnen, i ca 3 minutter, til skumfiduserne er gyldne i kanterne, og chokoladen er smeltet
Lad kagen køle på en rist i ca 1 time, inden den kommes på køl til den er helt kold
Når kagen er helt kold, kan den skæres i 12 pæne stykker