Rør blødgjort smør grunding med sukker og tilsøt æggeblommerne et af gangen. Rør godt for hver æggeblomme
Bland rosiner, sukat, hakket appelsinskal, smuttede, hakkede mandler og revet skal af citronen, med en kop mel og rør syldet i smørblandingen
Bland mel og bagepulverog rør det i dejen, evnt skiftevis med cognac, som giver en fin smag i kagen. Cognac kan erstattes af citronsaft
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen uden at røre luften ud af dem.
Fyld dejen i en smurt og rastdrysset bageform og bag på nederste rille i oven ved 175 grader i ca. 1 time eller til kagen er gennembagt(Prøv med en tynd træpind, hvis der hænger rå dej ved pinden må man bage 15 min mere)
Lad kagen stå lidt i formen inden den forsigtig vendes ud til afkøling
Kagen kan nedfryses men holder sig iøvrigt sagtig og god i flere uger, indpakket i folie