Nu begynder madpakke rutinen igen, dog er det nyt for os, da drengene altid har fået frokost i deres institutioner, men grundet Corona, så skal de nu selv have frokost madpakke med – så det er det vi arbejder på nu! Jeg gider ikke lave flere forskellige deje, hvis en kan dække flere ting… OG – here we go! Minipizzaer, pølsehorn, frikadellebrød, skinkeboller og hvad vi ellers kan finde på
Instruktioner
Dejen
- Lun kærnemælk og vand til finger varm og opløs gæret der i
- Tilsæt honning, salt, æg, smør og grahamsmel og rør godt sammen
- Tilsæt hvedemel og juster evnt mel mængden lidt. Dejen skal være lidt klistret
- Dejen til dækkes og stilles til hævning i en times til eller til dejen er blevet dobbelt så stor
- Ælt dejen igennem på et meldrysset bord og del dejen i 4 klumper. Hver klump deles og formes som ønskes, se nedenfor
- Bages ved 200 grader i ca. 8 min, husk at holde øje med dem. Pensel evnt med sammen pisket æg
Mini pizzaer
- Rul dejen ud til 1 cm tykkelse og del i passende stykker. Jeg syntes 9 firkanter er fin størrelse
- Hver dej stykke pyntes med pizza sovs, topping og revet ost
Pølsebrød /frikadellebrød
- Rul dejen ud til 1 cm tykkelse og del i passende stykker. Jeg syntes 9 firkanter er fin størrelse
- Del nogle pølser i 1/3 dele og rul et stykke pølse eller en lille frikadelle ind i hvert dej stykke, husk at lukke enderne godt