Lidt som drømmekage topping, men mere klisret

Forberedelses tid | 30 min |
Tilberedningstid | 20 min |
Antal personer |
stykker
|
Ingredienser
Karamel lag
- 1 ds kondenseret mælk
- 4 spsk sirup
- 50 g smør
Chokoladetop
- 125 g mørk chokolade
- 25 g smør
Ingredienser
Karamel lag
Chokoladetop
|
![]() |
Instruktioner
Bunden
- Smelt smør og rør det sammen med farin, kokos og mel. Bag bunden i et smurt ovnfastfad i ca 15. min. ved 175 grader
Karamelfyld
- Kom kondenseret mælk, smør og sirup i en gryde og kog det langsomt op. Rør i det indtil det tykner og har fået en let gylden farve. Det tager omkring 10 minutter.
- Tag kagen ud af ovnen og hæld karamelfyldet på Kom kagen i ovnen igen, indtil kamellen føles fast, ca. 10-15 min.
Chokoladelaget
- Smelt smørret i en lille gryse, tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen og rør rundt til alt chokoladen er smeltet.
- Hæld chokoladen oven den let afkølede kage
- Lad kagen og chokoladen køle helt af inden kagen skæres ud, det giver de pæneste stykker