De blødeste fødselsdags boller by Lisbet Print opskriften De blødeste fødselsdags boller Forberedelses tid 20 min Tilberedningstid 12 min Ventetid 10 min Antal personer stk Ingredienser 3 dl mælk50 g smør eller margerine2 æg50 g sukker50 g gær1 tsk salt500 g mel Forberedelses tid 20 min Tilberedningstid 12 min Ventetid 10 min Antal personer stk Ingredienser 3 dl mælk50 g smør eller margerine2 æg50 g sukker50 g gær1 tsk salt500 g mel Instruktioner Opløs gæret i den lune mælk og bland resten i Rør det sammen til en jævn dej, dejen er meget våd og klistret Sæt bollerne på bageplade med skeer Lad hæve 10 min Bages ved 200 grader i ca 12 min Indlægsnavigation 4/52 – Scones5/52 – Fødselsdags boller Del dine tanker Annuller svarDin e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *KommentarNavn* E-mail Adresse* Hjemmeside Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website. *